Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2016.

Tunnelmaa karnevaalipäivältä Niinan johdolla

Kuva
Pispalan karnevaalipäivänä talo oli täynnä kun Niina Mönkkönen ja Jutta Halmetoja kävivät luonamme musisoimassa. Kiitos heille ja kaikille kävijöille! Toiminta jatkuu normaalina vielä ensi viikon, ennen kuin viikko-ohjelmamme laittaa kesävaihteen päälle. Huomenna ehdit vielä mukaan Ihanille Aamupäiväkahveille, jolloin juomat pakataan termariin ja suuntaamme yhteiselle metsäretkelle. Illalla jatkamme Visioilun merkeissä kevään viimeisen kerran. Kesälläkin kyllä tapahtuu! Muutama juttu on suunnitteilla jo lähiviikoille, näistä kerromme lisää myöhemmin. Mukavia päiviä siihen asti ja tervetuloa käymään!

Keväinen käsityötori ensi lauantaina

Kuva
Tervetuloa poikkeamaan, ostamaan uniikkeja lahjoja kesän juhliin ja ihastelemaan upeita käsitöitä! Paikan päällä on myynnissä myös suolaista ja makeaa pikkurahalla. Tarjolla teetä ja kahvia. Mahdollisuus osallistua yhteisneuleen tekemiseen. Vielä mahtuu myös myyjiä mukaan. Myyntipaikanvaraukset p. 045 230 4483, hinta 5 e/pöytä. TERVETULOA!

Kaatuilun työpaja (slapstick) sunnuntaina 22.5!

Kuva
Kaatuminen on taitolaji, jossa yhdistyy useita kehonkäytöllisiä haasteita. Se voi toimia fyysisen komedian tehokeinona, osana taistelulajien harjoittelua, kehollisena refleksivalmiutena arkielämässä tai vaikkapa osa-alueena tanssijan tai stunt-näyttelijän työssä. Tätä taitoa voi harjoitella asteittain, jolloin yksilöllinen oman ruumiillisen toimintansa hahmotuskyky ja kehon vahvistaminen kulkevat tiiviisti käsi kädessä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä jokainen toimii omasta yksilöllisestä ruumiistaan sekä fyysisestä tilastaan käsin, ja tavoite on kehittää omaa suhdettaan niihin. OHJAAJANA TYÖPAJASSA LAURI ”LAXA” PELTONEN Lauri "Laxa" Peltonen on tanssija, akrobaatti ja fyysinen koomikko, jonka taustalta löytyy fyysisesti haastavia lajeja kuten breikki, slapstick-komedia sekä commedia dell' arte. Hän on opettanut kaatumista erityisalueena mm. klovneille, näyttelijöille ja yksityisille ryhmille. HINTA 10 € / TYÖPAJA, MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ ILMOITTAUTUMISET

Vaihtoillat jatkuvat ensi keskiviikkona

Kuva
Vaatteidenvaihtokahvilan pursuavasta pöhinästä intoutuneina päätimme järjestää seuraavan vaihtokahvilan. Tervetuloa siis Kirjojenvaihtokahvilaan keskiviikkona 11.5 klo 19-21!      Tuo jo lukaistut kirjasi vaihtoon ja tule löytämään uusia. Tuomisia ja viemisiä ei lasketa eikä kirjojen vaihto siis maksa mitään. Tarjolla myös suolaista ja makeaa pikkurahalla!